Ν. Τόσκας: «Αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα σύνορα»

«Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε και να προασπίσουμε και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα σύνορα, όσο κι αν είναι δύσκολες οι συνθήκες», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας.

Ο αναπληρωτής υπουργός βρέθηκε στην Κομοτηνή, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στη σημερινή παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

«Τιμούμε σήμερα όσους αγωνίστηκαν για να είναι ελεύθερος αυτός ο τόπος. Πρέπει να διδασκόμαστε απ’ την ιστορία μας, πρέπει η ιστορία μας να ‘ναι το βάθρο πάνω στο οποίο θα πατάμε για να κάνουμε τα επόμενα βήματα στο μέλλον», δήλωσε αρχικά.

Προϋποθέσεις «να αλλάξει ρότα το καράβι» βλέπει ο Ν. Τόσκας

Στη συνέχεια, ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, καθώς και στις προϋποθέσεις να αλλάξει η πορεία της Ελλάδας προς το καλύτερο.

«Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε και να προασπίσουμε και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα σύνορα, όσο κι αν είναι δύσκολες οι συνθήκες -και αυτό το βλέπετε σε καθημερινή βάση. Έτσι πορευόμαστε για να ξεπεράσουμε και τα εμπόδια που προήλθαν από την οικονομική κρίση και το αμέσως επόμενο διάστημα βλέπετε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ν’ αλλάξει ρότα το καράβι και η πορεία της χώρας προς το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.