Ο Πετρόπουλος «ξήλωσε» τον διοικητή του ΕΦΚΑ

Τον διοικητή του ΕΦΚΑ, Θανάση Μπακαλέξη «ξήλωσε» σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας κ. Πετρόπουλος, χρεώνοντάς του τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί στο διάστημα της 14μηνης θητείας του στο σκέλος των ασφαλισμένων και της έκδοσης τελικών συντάξεων.

Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση του υπουργείου Εργασίας «μετά την ολοκλήρωση του πρώτου έτους λειτουργίας του ΕΦΚΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου επιλύθηκαν θεμελιώδη προβλήματα, κρίθηκε επείγουσα η δημιουργία των προϋποθέσεων για ακόμη πιο αποτελεσματική λειτουργία της κοινωνικής ασφάλισης και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων, με ταχύτατη αναβάθμιση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των μηχανογραφικών εφαρμογών που θα βελτιώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης και λειτουργίας του ΕΦΚΑ. Η τοποθέτηση νέου Διοικητή του ΕΦΚΑ θα γίνει τις προσεχείς ημέρες με τις προβλεπόμενες διαδικασίες».

Τέλος και ο Καποτάς από τη διοίκηση του ΕΤΕΑΕΠ

Μαζί με τον Μπακαλέξη την πόρτα της εξόδου είδε και ο διοικητής του ΕΤΕΑΕΠ, Θανάσης Καποτάς. Σύμφωνα με πληροφορίες  Παροχών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η παραίτηση έχει υποβληθεί από τον κ. Καποτά εδώ και μερικές μέρες, επειδή ο ίδιος επιθυμεί να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

 

YouTube
YouTube