Ποτάμι για Αντωνοπούλου: «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη…»

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολιάζει το Ποτάμι το θέμα της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, η οποία φέρεται να λαμβάνει 1.000 ευρώ το μήνα ως έξοδα ενοικίου.

Το θέμα είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας ο «Ελεύθερος Τύπος» και, ασφαλώς, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς η κ. Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της, ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, αποτελούν πιθανότατα το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης.

Το σχόλιο του Ποταμιού

Δήλωση για το θέμα έκανε ο Δημήτρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι. Το σχόλιό του έχει τίτλο «Ήταν ‘δίκαιο’, έγινε πράξη» και αποτελεί ευθεία ειρωνεία στο σχετικό «μότο» της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα.

«Όταν ένας από τους πλούσιους υπουργούς εισπράττει επιδότηση ενοικίου 1.000 ευρώ το μήνα από τα χρήματα των φορολογουμένων, για ποια κοινωνική δικαιοσύνη μπορεί να μιλάει; Ποιά ευαισθησία μπορεί να επικαλείται; Η υποκρισία και ο κυνισμός, βασικά στοιχεία της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σε όλο τους το μεγαλείο. Ας το βλέπουν όσοι ακόμη τους πιστεύουν», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας.

Το θέμα είχε καυτηριάζει και ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου.