Ποτάμι: Ποιος από τους επτά ενόχλησε την διοίκηση της ΕΡΤ;

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση το Ποτάμι σχολιάζει την απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ να κόψει την εκπομπή της Εύης Κυριακοπούλου.

«Η ΕΡΤ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το κόψιμο επεισοδίων τα οποία έχουν παραδοθεί και πληρωθεί. Αν το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι κάποια από αυτά τα πρόσωπα ενοχλούν με το λόγο τους και την δουλειά τους, τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η υπόθεση μεγαλώνει και παίρνει διαστάσεις λογοκρισίας» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΠΟΤΑΜΙ.

Χθες η ίδια η δημοσιογράφος με ανάρτηση της στο Facebook κατήγγειλε ότι η διοίκηση της ΕΡΤ της ανακοίνωσε ότι δεν θα προβάλει τις συνεντεύξεις που έχει παραδώσει με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Κατρίνα Βρανά stand up comedy. Μαρία Ευθυμίου καθηγήτρια στο Καποδιστριακό. Στάθης Καλύβας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Στρατής Παττακός καρδιοχειρουργός. Ανδρέας Πετρουλάκης πολιτικός σκιτσογράφος. Στέλιος Ράμφος συγγραφέας. Μελίνα Τανάγρη τραγουδοποιός. Ποιος από αυτούς τους επτά ενόχλησε την Διοίκηση της ΕΡΤ; Αυτό το ερώτημα πλανάται στην Μεσογείων μετά το κόψιμο της εκπομπής της Εύης Κυριακοπούλου. Όπως κατήγγειλε η ίδια η δημοσιογράφος με ανάρτηση της στο Facebook η Διοίκηση της ΕΡΤ της ανακοίνωσε ότι δεν θα προβάλει τις συνεντεύξεις που έχει παραδώσει με αυτά τα 7 πρόσωπα.

Η ΕΡΤ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το κόψιμο επεισοδίων τα οποία έχουν παραδοθεί και πληρωθεί. Αν το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι κάποια από αυτά τα πρόσωπα ενοχλούν με το λόγο τους και την δουλειά τους, τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η υπόθεση μεγαλώνει και παίρνει διαστάσεις λογοκρισίας».