Σιμόπουλος κατά Μηταφίδη με φόντο την 25η Μαρτίου

Βολές κατά του βουλευτή Θεσσαλονίκης με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, εξαπέλυσε σήμερα (22/3) ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου ότι η επέτειος της 25η Μαρτίου αποτελεί «εθνικό μύθο» για τη χώρα μας.

«Δεν γνωρίζω και δεν μ’ ενδιαφέρει τι πραγματικά «αντιπροσωπεύει» ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης. Σίγουρο όμως, είναι ότι έχει «εξαιρετικές» επιδόσεις στον τομέα του διχασμού και του ρεβανσισμού, χωρίς μάλιστα να ασχολείται ως οφείλει, με θέματα που αφορούν άμεσα τους πολίτες της Θεσσαλονίκης» ανέφερε ο Σ. Σιμόπουλος ως πρώτο σχόλιο και πρόσθεσε: «Κορυφαίο του κατόρθωμα η πρόσφατη δήλωση, ότι η 25η Μαρτίου είναι εθνικός μύθος. Θυμίζω ότι ο κ. Μηταφίδης είχε δηλώσει παλαιότερα ότι στην Βενεζουέλα το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία στο 5% και ότι η συγκεκριμένη χώρα είναι ελεύθερη από την πείνα. Στην Βενεζουέλα του Μαδούρο, βέβαια, άνθρωποι και ζώα βρίσκονται στο έλεος της λιμοκτονίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκεί ακραίες καταστάσεις».

“Αντί να δώσουν λύσεις στα προβλήματα, ασχολούνται με το παρελθόν”

Και συνέχισε λέγοντας πως «πρωτοστάτησε επίσης στην τοποθέτηση αναθηματικής πλάκας για την «ψευδοαπελευθέρωση» της Θεσσαλονίκης από τον ΕΛΑΣ (έφυγαν τα Γερμανικά στρατεύματα και μετά μπήκα πρώτες στην πόλη οι δυνάμεις του ΕΛΑΣ), ενώ τέλος κατάφερε να δώσει εμφυλιοπολεμικό περιεχόμενο στην πανθομολογούμενη αναγκαιότητα να δοθεί το όνομα του σπουδαίου Εβραίου Θεσσαλονικού λογοτέχνη, Αλβέρτου Ναρ σε δρόμο της πόλης».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την ύπαρξη τέτοιο διχαστικών προσώπων στις τάξεις του. «Αυτά τα πρόσωπα αποτελούν τον ηγετικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας αποκλειστικό στόχο τον διχασμό και τον πολιτικό ρεβανσισμό. Με αυτά τα πρόσωπα συγκυβερνούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αντί να κοιτάξουν μπροστά και να δώσουν λύσεις στα μεγάλα μας προβλήματα, ασχολούνται μονίμως με το παρελθόν», κατέληξε ο Σ. Σιμόπουλος.