Συγχαρητήρια ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνα Στεφανίδη

Ανακοίνωση για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, συγχαίροντας την Ελληνίδα αθλήτρια.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ.

Η Κ. Στεφανίδη κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της κι έφτασε σε μια ακόμα σπουδαία διάκριση. Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια και σε όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της».

Το μετάλλιο της Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, με άλμα 4,80, καθώς ο τραυματισμός της δεν της επέτρεψε να προσθέσει ακόμη ένα χρυσό στην ήδη πλούσια συλλογή της.

Η 28χρονη πρωταθλήτρια έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 στο Λονδίνο, το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016 στο Άμστερνταμ, το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού του 2017 στο Βελιγράδι, το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2014 στη Ζυρίχη, το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού του 2015 στην Πράγα, το χάλκινο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού του 2016 στο Πόρτλαντ, ενώ ήταν νικήτρια και στο Diamond League του 2017.

Δείτε την προσπάθεια που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο: