ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης παρέδωσε τη ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα»

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι παρέδωσε τη ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το τέλος της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πολιτική επιτροπή του κόμματος.

«Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε, σήμερα, να σπάσει τη σιωπή του σχετικά με τη στάση του σχετικά με το ζήτημα της ΠΓΔΜ. Με τη σημερινή του ομιλία στην Π.Ε. της ΝΔ, ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης απέδειξε, για άλλη μα φορά, ότι έχει παραδώσει τα κλειδιά της ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

“Στη ΝΔ ηγεμονεύουν πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ”

Και προσθέτει η ανκακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Προκειμένου, μάλιστα, να μη δυσαρεστήσει τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ που ηγεμονεύουν, πλέον, στη ΝΔ, έρχεται σε αντίθεση, όχι μόνο με  τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη και του κ. Σαμαρά, το 2009, αλλά και με τη γραμμή που χαράχθηκε στο Βουκουρέστι επί Κώστα Καραμανλή, την οποία  ο ίδιος, μόλις πριν λίγες μέρες, στη συνέντευξή του στο capital.gr είχε χαρακτηρίσει ως   «εθνική γραμμή της χώρας».

Μπροστά στο μικροπολιτικό συμφέρον, ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να θυσιάσει τις προσπάθειες επίλυσης ενός εθνικού ζητήματος για να μη διχάσει τα διάφορα φέουδα εντός της ΝΔ».