ΣΥΡΙΖΑ: «Περιμένουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει τα επεισόδια»

Ανακοίνωση με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο εκδήλωσης του κόμματος για την συμφωνία των Πρεσπών εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας εκτός των άλλων και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει τα επεισόδια.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή συλλογικότητα, δεν θα πάρει άδεια από τις κάθε λογής ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες για να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τη συμφωνία με τη FYROM ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα» σημειώνει αρχικά η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Και προσθέτει: «Τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, δεν εκφράζουν ούτε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ούτε κανέναν δημοκρατικό πολίτη, ούτε κανέναν υγιή φίλαθλο ομάδας. Περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει αυτές τις άθλιες ενέργειες που γίνονται εξ ονόματος συνδέσμου του ιστορικού συλλόγου του ΠΑΟΚ. Περιμένουμε από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου και από όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν έμπρακτα αποστάσεις από τέτοια νοσηρά φαινόμενα για τη δημοκρατία».

“Να αντιληφθεί η ΝΔ ότι η σύμπλευση με το περιθώριο την καθιστά μέρος του”

Και η ανακοίνωση καταλήγει με αιχμές για τη Νέα Δημοκρατία: «Και βέβαια περιμένουμε από τη ΝΔ να αντιληφθεί ότι η σύμπλευση με τις ακροδεξιές λογικές και το περιθώριο, την καθιστά και την ίδια, μέρος του».