ΙΝΤΙΜΕ

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Είσαι γιαλαντζί φιλελεύθερος»

Για εμμονή να επιτίθεται στην Αριστερά κατηγόρησε ο Αλέξης Τσίπρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. είναι «γιαλαντζί φιλελεύθερος» και ότι γέρνει προς την άκρα δεξιά.

«Σας έχει πάρει την ηγεμονία μέσα στο κόμμα η άκρα δεξιά και εσείς τελικά δεν είστε του μεσαίου χώρου» σχολίασε δεικτικά ο πρωθυπουργός, ασκώντας έντονη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τον Σεπτέμβριο του 2019 οι εκλογές»

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο διενέργειας πρόωρων εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας το διέψευσε κατηγορηματικά, προτρέποντας την αξιωματική αντιπολίτευση να μην βιάζετε, ούτε να αγχώνεται.

«Μην αγχώνεστε, οι εκλογές θα γίνουν στην συνταγματικά καθορισμένη ημερομηνία, θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του ’19 και μέχρι τότε δεν θα υπάρχει “σκανδαλολογία”, θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα και οι αθώοι θα είναι αθώοι και οι ένοχοι θα πληρώσουν τις ευθύνες τους» τόνισε.

Τέλος αναφέρθηκε και στην υπόθεση της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, την οποία κάλυψε για ακόμη μια φορά: «Η κα. Αντωνοπούλου παραιτήθηκε και επέστρεψε τα 23.000 ευρώ, εσείς τα 200 εκατομμύρια ευρώ που πήρε η Νέα Δημοκρατία δανεικά και αγύριστα, θα τα επιστρέψετε ποτέ;» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης,