Ένωση Κεντρώων: «Ο κ. Τσίπρας εκμηδενίζει την αξιοπιστία του»

Την άποψη ότι η απόφαση για τη συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει να ληφθεί από την επόμενη Βουλή εκφράζει η Ένωση Κεντρώων, που ασκεί, παράλληλα, έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα.

propoli

«Αν ο κ. Τσίπρας σκέπτεται με τριγυρατζήδες βουλευτές να φθάσει το 151 στην ψηφοφορία για την συμφωνία των Πρεσπών, αυτοϋπονομεύει τον ρόλο του ως Πρωθυπουργού και εκμηδενίζει την αξιοπιστία του. Η Ένωση Κεντρώων πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν εκλογές και η νέα Βουλή να πάρει την απόφαση για την συμφωνία των Πρεσπών», αναφέρει σχετικά το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

«Να αφήσουν τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

Όσον αφορά το σάλο που έχει προκληθεί μετά την παρέμβαση του Παύλου Πολάκη στη Δικαιοσύνη για το θέμα της Novartis, η Ένωση Κεντρώων αναφέρει:

«Η Ένωση Κεντρώων ζητάει και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την ΝΔ να αφήσουν την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. Οι παρεμβάσεις είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε από την ΝΔ προφανώς γίνονται με σκοπό να εκφοβίσουν και να εμποδίσουν τους αρμόδιους εισαγγελείς να επιτελέσουν το έργο τους. Σε μια Δημοκρατία ή πιστεύεις στην Δικαιοσύνη ή τα γκρεμίζεις όλα».

Loading