INTIME

Αδειάζει τον Κουρουμπλή και ο Αρβανίτης (vd)

Στο γκρουπ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δυσφόρησαν με τη συνάντηση Κουρουμπλή – Αμβροσίου προστέθηκε ο Κώστας Αρβανίτης.

propoli

Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας επισκέφθηκε τη Μητρόπολη Αιγιαλείας και συναντήθηκε με το Μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο οποίος έχει κατηγορηθεί τόσο για τους αφορισμούς του στον Αλέξη Τσίπρα, όσο και για ρητορική μίσους και στενές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Οι φωτογραφίες του με το Μητροπολίτη, μάλιστα, προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος, ενώ μεταξύ των διαφωνούντων με την ενέργεια του Παναγιώτη Κουρουμπλή βρίσκεται και ο -επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής- Κώστας Αρβανίτης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μάλιστα, «χτύπησε» δύο φορές. Αρχικά, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» και υποστηρίζοντας: «εγώ δεν θα έκανα φωτογραφία, ούτε θα είχα σχέση με τον κ. Αμβρόσιο και ας με έλεγαν κατσαπλιά».

Στη συνέχεια, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σχολίασε με νόημα: «Το θέμα αυτό είναι για τον κ. Κουρουμπλή γιατί είναι μαζί μας. Εγώ είμαι στο ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το σχόλιο που έκανε ο Κ. Αρβανίτης για τον Π. Κουρουμπλή:

https://www.youtube.com/watch?v=aikoxLgyICs

Προ δύο ημερών, εξάλλου, «πυρά» κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε εξαπολύσει και ένας ακόμη υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μουζάλας.

Δείτε εδώ όσα είχε δηλώσει.

Loading