ΙΝΤΙΜΕ

Αλεβιζάτος: «Μην κλείνετε την πόρτα στο ΚΙΝΑΛ»

Πριν ξεκινήσουν οι τοποθετήσεις των συνέδρων στο συνέδριο του Ποταμιού, αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του καθηγητή Νίκου Αλεβιζάτου, ο οποίος μεταξύ άλλων κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη και τα στελέχη του κόμματος να μην κλείσουν οριστικά την πόρτα στο ΚΙΝΑΛ.

propoli

«Η συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην ευοδώθηκε τώρα, αλλά είναι απαραίτητη μπροστά στις προκλήσεις που έχει μπροστά της η χώρα. Μην καταστρέψετε τις βελούδινες συνθήκες στις οποίες έγινε η συνεργασία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεβιζάτος.

Παράλληλα, διαφώνησε με την αυστηρή κριτική που άσκησε το Ποτάμι στον Κ. Σημίτη «ειδικά στις σημερινές συνθήκες και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ», αν και παραδέχτηκε πως η στάση του κόμματος απέναντι στο θέμα της προφυλάκισης του Γ. Παπαντωνίου ήταν σωστή ως προς τη διαλεύκανση όλων των περιπτώσεων διαφθοράς που σημειώθηκαν κατά το παρελθόν.

Το συνέδριο συνεχίζεται αυτή την ώρα με τις τοποθετήσεις αντιπροσώπων, ενώ θα ολοκληρωθεί αύριο με τους χαιρετισμούς των κομμάτων και την επανεκλογή του Στ. Θεοδωράκη και των νέων του οργάνων.

Loading