Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ και ΕΣΡ

Ανακοίνωση για την επιστολή που φέρεται να έχει στείλει η Σοφία Ζαχαράκη στο ΕΣΡ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

propoli

Η Κουμουνδουρου εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι προσπαθεί «προκαταβολικά να μπλοκάρει την απευθείας μετάδοση ομιλίας του πρωθυπουργού».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Κατανοητός ο πανικός του κ. Μητσοτάκη λίγο πριν τις εκλογές. Θα μπορούσε βέβαια να τον κρύψει λίγο περισσότερο και να μην γελοιοποιείται τόσο. Είχε καταφέρει, εξάλλου, να γελοιοποιηθεί αρκετά, με τις αλλεπάλληλες αρνήσεις του να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, με σημερινή επιστολή της κ. Ζαχαράκη προς το ΕΣΡ, η ΝΔ σπεύδει προκαταβολικά να μπλοκάρει την απευθείας μετάδοση ομιλίας του πρωθυπουργού (αντί για μετάδοση διακαναλικής) από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Το κάνει αυτό, μάλιστα, χωρίς να έχει υπάρξει ακόμα αίτημα προς τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ενημερώνουμε τη ΝΔ, ότι τόσο το ΚΙΝΑΛ, όσο και το ΚΚΕ έκαναν αντίστοιχα αιτήματα για κάλυψη προεκλογικής τους συγκέντρωσης αντί για διακαναλική συνέντευξη, το ΚΙΝΑΛ για συγκέντρωση που προβλήθηκε στις 18 Μαΐου (20.25-21.10 στην ΕΡΤ), ενώ η συγκέντρωση του ΚΚΕ θα προβληθεί αύριο το βράδυ. Για αυτές τις περιπτώσεις δεν είδαμε καμία αντίδραση από τη ΝΔ. Σημειώνουμε, επίσης, ότι αντίστοιχη πρακτική ακολουθήθηκε από τα κόμματα και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις».

Loading