Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σαρίδης – Χωρίς ΚΟ η Ένωση Κεντρώων

Ο Γιάννης Σαρίδης αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να ανεξαρτητοποιείται.

propoli

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε την απόφασή του με σχετική επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Όπως αναφέρει σε αυτήν, θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής.

Χωρίς ΚΟ η Ένωση Κεντρώων

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Ένωση Κεντρώων μένει με τέσσερις βουλευτές, με αποτέλεσμα τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Κάτι, βεβαίως, που δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία στην παρούσα φάση, δεδομένου ότι ουσιαστικά η Βουλή βρίσκεται υπό διάλυση, ενόψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών.

«Δεν ασχολούμαστε με προσωπικές ατζέντες ο λαός θα κρίνει τη συμπεριφορά όλων μας, εμείς κοιτάμε μπροστά, στόχος μας οι εθνικές εκλογές», είναι το σχόλιο του κόμματος.

Φήμες για συμφωνία με Βελόπουλο

Πλέον, μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το πού θα… μετακομίσει ο Γιάννης Σαρίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Ελληνική Λύση, του Κυριάκου Βελόπουλου.

Το κόμμα του τελευταίου, εξάλλου, συγκέντρωσε 4,18% στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, γεγονός που -θεωρητικά τουλάχιστον- δείχνει ότι έχει βάσιμες πιθανότητες να εισέλθει και στο ελληνικό κοινοβούλιο, παίρνοντας ένα ποσοστό άνω του 3% στις εθνικές εκλογές.

Loading