Αντ. Σαουλίδης: Κάποιοι θεωρούν ότι ο Θεός τους χρωστά να είναι πάντα υπουργοί

 «Είναι ένας πρώην υπουργός με θητεία στο ΠΑΣΟΚ. Από το 2012 όμως ως το 2019 δεν ήταν στο χώρο. Είχε ακολουθήσει τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΚΙΔΗΣΟ και επέστρεψε…» σχολίασε στον Flash και τους Θόδωρο Παπαδόπουλο και Σταμάτη Βαλασιάδη ο Αντώνης Σαουλίδης για την εκλογή του Χάρη Καστανίδη στη Α Θεσσαλονίκης.

propoli

Όσον αφορά στην υπουργοποίηση των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη Λίνας Μενδώνη οι οποίοι είχαν διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Σαουλίδης τόνισε πως “καλώς διεγράφησαν, ήταν μία καλή κίνηση που έδειξε αντανακλαστικά”.

«Αυτός που είναι εξήντα και…  μπορεί να θέλει να γίνει υπουργός για να βγει στη σύνταξη. Δεν είναι ωραία η σύνταξη στα εξήντα;» πρόσθεσε.

Ειδικότερα για την υπουργοποίηση του κ. Χρυσοχοίδη είπε: «Ο κ. Χρυσοχοϊδης ήταν εντός εκτός και επί τα αυτά. Δεν ήταν παρών στο εσωκομματικό συνέδριο του κόμματος. Δε συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο, ήταν γνωστή η πρόσθεση. Κάποιοι θεωρούν ότι ο θεός τους χρωστά να είναι πάντα υπουργοί».

Όσον αφορά στο αποτέλεσμα των εκλογών σχολίασε: «Δεν καταφέραμε να αποδομήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, να πάρουμε ένα πιο ισχυρό ποσοστό Σταθεροποιηθήκανε στο 8%. Πρώτη φορά που το ΚΙΝΑΛ θα είναι αντιπολίτευση σε μία συντηρητική παράταξη».

Και πρόσθεσε: «Πραγματικά, ο νικητής των εκλογών είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Ξέραμε ότι πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως δεν περιμέναμε το 31% το ποσοστό που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Loading