Αυγενάκης για Σκοπιανό: «Δε νομιμοποιείται ο Τσίπρας να υπογράψει»

Την έντονη αντίθεσή του στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό εξέφρασε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, από την Πάτρα.

propoli

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε ότι «με τα εθνικά θέματα δεν παίζουμε» και τόνισε πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν έχει καν τη στήριξη του κυβερνητικού εταίρου του, Πάνου Καμμένου.

«Ζούμε για άλλη μία φορά ένα θέατρο με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα, ο οποίος, χωρίς να έχει την πολιτική νομιμοποίηση παρουσιάζει, ή τουλάχιστον επιθυμεί να παρουσιάσει, τη λύση ενός ζητήματος που απασχολεί πάνω από 25 χρόνια τον ελληνικό λαό. Εμείς του λέμε μόνο ένα πράγμα: Να είναι εξαιρετικά προσεκτικός, διότι με τα εθνικά θέματα δεν παίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Αυγενάκης για το Σκοπιανό.

«Είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε ό,τι θεσμικό εργαλείο έχουμε στη διάθεση μας, έτσι ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα η αξιωματική αντιπολίτευση, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και φυσικά ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε στη συνέχεια, τονίζοντας πως «δεν νομιμοποιείται ο κ. Τσίπρας, δεδομένου ότι δεν έχει καν τη στήριξη του συναρχηγού του, κ. Καμμένου, όπως τουλάχιστον δήλωσε σήμερα, να υπογράψει καμία συμφωνία, να προχωρήσει σε καμία υπογραφή συμφωνίας, εάν φυσικά δεν έχει την έγκριση και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων του τόπου μας».

Loading