Αυγενάκης: «Επικίνδυνοι και καταστροφικοί ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του»

Δριμεία κριτική στη δήλωση του κ. Βερναρδάκη ότι δεν πρέπει να βάλλεται ο πρωθυπουργός διότι είναι μόλις 44 χρόνων άσκησε ο Λευτέρης Αυγενάκης, τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι «επικίνδυνοι και καταστροφικοί».

propoli

«Μήπως θα πρέπει να τεθούν ηλικιακά όρια στην ανάληψη πολιτικής ευθύνης; Από ποια ηλικία και μετά μπορεί να ασκείται κριτική για πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης;» αναρωτήθηκε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη:

«“Να μην βάλλεται ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι 44 ετών” δήλωσε ο κ. Βερναρδάκης προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον Πρωθυπουργό για τα τραγικά λάθη της Κυβέρνησης που οδήγησαν στην εθνική τραγωδία.

Το θράσος και η στρεψοδικία τους δεν έχουν όρια.

Αλήθεια, από ποια ηλικία και μετά φέρει ευθύνη ο Πρωθυπουργός της Χώρας;

Από ποια ηλικία και μετά μπορεί να ασκείται κριτική για πράξεις και παραλήψεις της Κυβέρνησης;

Μήπως θα πρέπει να τεθούν ηλικιακά όρια στην ανάληψη πολιτικής ευθύνης;

Τα ζητήματα αυτά δεν τα έχει λύσει το Σύνταγμα με το δικαίωμα του εκλέγεσθαι;

Μία εβδομάδα μετά και ακόμα δεν μπορούν να προσδιορίσουν καν τον αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων. Μια εβδομάδα μετά και ακόμη δεν έχει ακουστεί μία συγνώμη.

Μετά από τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της χώρας δεν δικαιολογούνται ούτε αυταπάτες, ούτε φθηνές δικαιολογίες. Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του είναι επικίνδυνοι και καταστροφικοί. Ανίκανοι, κυνικοί, θρασείς και ψεύτες.

Αποτελούν ήδη παρελθόν. Ο Ελληνικός λαός έχει “παραιτήσει” τον κ. Τσίπρα και τους Υπουργούς του, ανεξαρτήτως ηλικίας».

Loading