Αυγενάκης: «Προϋπόθεση προόδου η στήριξη των ατόμων με αναπηρία»

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο – Ο.Σ.Ε.Κ.Α είχαν την Τετάρτη (26/9) στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ ο γραμματέας ΠΕ του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, και η αν. τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, Άννα Καραμανλή.

propoli

Τα μέλη της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις δράσεις της Ο.Σ.Ε.Κ.Α, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αναπηρικά σωματεία.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε:

«Η ΝΔ βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών της Ομοσπονδίας και στηρίζει ενεργά το έργο τους συνεχίζοντας τις κοινές δράσεις. Ως Παράταξη, αναδεικνύουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και ευθύνη και ενσκήπτουμε με μεγαλύτερη προσοχή πάνω από τα δικαιώματα και, κυρίως, τις δυνατότητες των συνανθρώπων μας με αναπηρία.

Η ισότιμη συμμετοχή τους και η ένταξή τους στην κοινωνία απαιτεί μεταρρυθμίσεις και προσαρμογές από πλευράς της Πολιτείας, ώστε να μπορέσει να ενσωματώσει και να προσαρμοστεί στις ανάγκες των ΑμεΑ. Όλα αυτά δεν αποτελούν ευχολόγια, αλλά δέσμευση της Παράταξής μας. Είναι υπόθεση αξιοπρέπειας και για τους πολίτες και προϋπόθεση προόδου για τη χώρα».

Loading