Βουλευτής της πΓΔΜ ευχαρίστησε τον Αλ. Τσίπρα στα…ελληνικά (vd)

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της πΓΔΜ για την αναθεώρηση του Συντάγματος, βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους βουλευτές να προσπαθούν να αντιπαρατάξουν τα επιχειρήματά τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

propoli

Σε μια από τις ομιλίες, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, επέλεξε να κλείσει την ομιλία του ευχαριστώντας τον Αλέξη Τσίπρα και τους Έλληνες στα ελληνικά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Σάμκα Ιμπραϊμόφσκι, σημείωσε ότι αυτή είναι η καλύτερη συμφωνία που θα μπορούσε να υπάρξει και για τον λόγο αυτό ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για τη συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών για την ονομασία.

Με αυτόν τον τρόπο έδωσε και τη δική του απάντηση στον αντιπολιτευόμενο Ίλιγια Ντιμόσκι, ο οποίος στη δική του ομιλία τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν σέβεται το ψήφισμα του 2008, και το ότι το συνταγματικό όνομα υποδηλώνει το κρατικό αλλά και το εθνικό συμφέρον.

Για να πάρει την απάντηση: «Δεν υπάρχει καλύτερη συμφωνία από αυτή. Το λένε οι ίδιοι οι Έλληνες. Γι’ αυτό θα απευθυνθώ στα ελληνικά. Ευχαριστώ κ. Τσίπρα, ευχαριστώ Ελλάδα» τόνισε στο τέλος της ομιλίας του ο Σάμκα Ιμπραϊμόφσκι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Loading