Γεννηματά: «Δεν μπορεί να μας προσάψει κανείς ότι επιθυμούμε αυτοδυναμία της ΝΔ»

Στο θέμα των ημερών και την κόντρα που έχει ξεσπάσει στο ΚΙΝΑΛ, αναφέρθηκε η επικεφαλής του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

propoli

«Είναι καθαρά πολιτικά τα κριτήρια της επιλογής και καθόλου προσωπικά» τόνισε η κ. Γεννηματά για την απομάκρυνση του Ευ. Βενιζέλου από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και πρόσθεσε: «Είναι μια επιλογή διεύρυνσης και ανανέωσης. Είμαστε νέος φορέας. Έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος».

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σημείωσε επίσης πως «εάν ήμουν στη θέση του κ. Βενιζέλου θα είχα κατέβει με σταυρό. Η επιλογή που έκανε ήταν δική του απόφαση. Δεν θέλουμε να φύγει από το ΚΙΝΑΛ» ενώ για το κυβερνών κόμμα συμπλήρωσε πως «έχω μιλήσει πολλές φορές για τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ καθώς κυβέρνησε με ισχυρή πλειοψηφία της Καραμανλικής δεξιάς. Κανείς δεν μπορεί να μας προσάψει ότι επιθυμούμε αυτοδυναμία της ΝΔ».

Τέλος η κ. Γεννηματά τόνισε πως «πρέπει να τεθεί ένα τέλος στον λαϊκισμό και στα φασιστοειδή που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια».

Loading