Γεροβασίλη: Έχουμε στοιχεία γι’ αυτούς που απειλούν βουλευτές (vd)

Στο θέμα των απειλών που έχουν δεχθεί αρκετοί βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρθηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη από το βήμα της Βουλής όπου συζητείται αυτή την ώρα η ψήφος εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση.

propoli

«Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες ενορχηστρωμένων παρακρατικών πρακτικών με ύβρεις και απειλές κατά βουλευτών και των οικογενειών τους» τόνισε αρχικά η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Βλέπω τον κ. Παπαχριστόπουλο, ήταν εδώ και ο κ. Δανέλλης, η κα. Παπακώστα, βουλευτές της Βορείου Ελλάδας. Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει κάποια στελέχη της παράταξής του να υποκινούν και να υποδαυλίζουν τις πράξεις αυτές βίας εναντίον των βουλευτών και των οικογενειών τους και σιωπά. Δεν τις καταδικάζει».

Και συνέχισε λέγοντας πως «είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στις φιλοδοξίες του και στις ακροδεξιές επιλογές ηγετικών στελεχών. Νομίζω ότι μπέρδεψε ασφαλίτικες πρακτικές του παρελθόντος με την ασφάλεια των πολιτών. Θέλω όμως να στείλουμε από εδώ, από το βήμα της Βουλής, ένα ισχυρό μήνυμα ότι οι παρακρατικές αυτές απειλές δεν βρίσκουν δρόμο να περάσουν».

Για να καταλήξει λέγοντας τα εξής: «Όποιοι και αν είναι αυτοί που τις υποκινούν ή τις σιγοντάρουν, η ΕΛ. ΑΣ. και η ελληνική Δικαιοσύνη, έχουν ήδη στα χέρια τους και άτομα και στοιχεία».

Loading