Γεωργιάδης: «Ο Τζιτζικώστας θα κέρδιζε άνετα τον Μπουτάρη»

Για τη «συμμαχία» του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάννη Μπουτάρη, μία εκλογική μάχη του νυν δημάρχου με τον Απόστολο Τζιτζικώστα αλλά και την πολιτική της κυβέρνησης μίλησε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» ο Άδωνις Γεωργιάδης.

propoli

Αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης. «Καταδικάζω για ακόμη μία φορά την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης. Η ΝΔ δεν είχε ποτέ καμία σχέση με ομάδες βίας και αντίθετα τις καταδίκαζε πάντα».

Όσον αφορά μία πιθανή προεκλογική μάχη μεταξύ του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Γιάννη Μπουτάρη ο κ. Γεωργιάδης ήταν ξεκάθαρος. «Ο κ. Τζιτζικώστας θα κέρδιζε άνετα τον κ. Μπουτάρη, είναι ένας έμπειρος πολιτικός ενώ ο κ. Μπουτάρης ένας sui generis άνθρωπος».

«Ο Τσίπρας είναι ο πιο τοξικός άνθρωπος»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην πολύ καλή σχέση που έχουν αναπτύξει ο πρωθυπουργός με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

«Κάτι τέτοιο δεν θα βγει σε καλό στον Γιάννη Μπουτάρη. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πιο τοξικός άνθρωπος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει πιο τοξικός από αυτόν».

Loading