Γκιουλέκας: «Η κυβέρνηση στήνει συνεχώς ένα σκηνικό αποπροσανατολισμού»

«Όταν το 2013 η Νέα Δημοκρατία έφερε ρύθμιση για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και, μάλιστα, σε ισότιμη βάση ανάμεσα στην Εκκλησία και το κράτος τότε ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν να δεχτούν κάτι τέτοιο» δήλωσε σε εκπομπή του Ant1 ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας.

propoli

Όπως τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ «Σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας πανηγυρίζει για μία, τελικά, “πρόθεση συμφωνίας”… Μία “πρόθεση συμφωνίας” της οποίας το κόστος και η δαπάνη είναι ίδια. Γιατί τα λεφτά τελικά θα τα πληρώνει πάλι το ελληνικό Δημόσιο. Γιατί κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό;»

«Κι από την άλλη δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι με αυτή την “συμφωνία” ανοίγουν 10.000 θέσεις στο Δημόσιο! Δηλαδή, στερούσε η Εκκλησία 10.000 θέσεις από το Δημόσιο; Δηλώνουν ότι ξεφορτωθήκαμε τους παπάδες και ανοίξαμε θέσεις; Και από που θα τις πληρώσουν αυτές τις θέσεις αφού το κράτος θα συνεχίσει να καταβάλει τους μισθούς στους ιερείς; Είναι ντροπιαστικό όλο αυτό», σχολίασε ο Κ.Γκιουλέκας.

Λίγο αργότερα, στο τηλεοπτικό τραπέζι των “Αταίριαστων” του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης τόνισε:

«Η κυβέρνηση στήνει συνεχώς ένα σκηνικό αποπροσανατολισμού… Οι ίδιοι άνθρωποι που επαίρονται ότι νοιάζονται και κόπτονται για την προστασία των αδυνάμων, καταργούν το νόμο Κατσέλη. Καταργούν, ουσιαστικά, την προστασία της πρώτης κατοικίας. Οι ίδιοι άνθρωποι μείωσαν στο μισό το επίδομα θέρμανσης και μείωσαν τα εισοδηματικά κριτήρια των δικαιούχων… Εάν αυτό δεν είναι εμπαιγμός, τότε τι είναι;».

Loading