Γκιουλέκας: Μιλούν για αξιοπιστία αυτοί που έκαναν την “κωλοτούμπα” διεθνή όρο

«Μιλούν για αξιοπιστία αυτοί που έκαναν την “κωλοτούμπα” διεθνή όρο, συνώνυμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…», δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας σε συνέντευξή του στο Epsilon TV.

propoli

«Αυτοί που μας κυβερνούν μας έχουν ταράξει στην φορολογία, τα ψέματα, τις απατηλές δεσμεύσεις και τώρα θυμήθηκαν να ξαναπούν αυτά που έλεγαν με το περίφημο “Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης”…

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη… Αλλά πλέον δεν πιάνει!

Τάζουν μειώσεις φόρων και ελάφρυνση του ΕΝΦΙΑ λόγω υπερπλεονάσματος. Και πέρυσι μιλούσαν για υπερπλεόνασμα! Γιατί δεν είδαμε καμία μείωση φόρων;», συμπλήρωσε ο κ. Γκιουλέκας.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, ερωτηθείς για το σκοπιανό, σχολίασε:

«Τόσες κυβερνήσεις προάσπισαν και δεν εκχώρησαν τα εθνικά δίκαιά μας στους Σκοπιανούς. Ο Αλέξης Τσίπρας εν μία νυκτί παρέδωσε στον Ζάεφ ιστορία χιλιάδων χρόνων και επέτρεψε στους Σκοπιανούς, με τη βούλα της Ελλάδος, να γυρίζουν και να λένε είμαστε “Μακεδόνες”!

Πως είναι δυνατόν κάποιος να υπερασπίζεται αυτή την κάκιστη συμφωνία;

Με αυτή την επαίσχυντη συμφωνία αναγνώρισαν πως πάνω από τα βόρεια σύνορά μας υπάρχουν “Μακεδόνες” που μιλούν την “μακεδονική γλώσσα”!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση δεν πρόκειται να φέρει στην Βουλή αυτή την συμφωνία!».

Loading