INTIME

Γκιουλέκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να πειράξει τα “δικά” του παιδιά

«Είναι η πολλοστή φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Είναι ντροπή κάθε φορά να βλέπουμε το ίδιο πράγμα. Έχει καταλυθεί κάθε έννοια του κράτους δικαίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρικυμία εν κρανίω σε αυτό το θέμα, είναι τόσο κολλημένος στις ιδεοληψίες του και δεν θέλει να πειράξει τα “δικά” του παιδιά» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

propoli

Σχολιάζοντας στην πρωινή εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 για τη χθεσινή επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας ανέφερε ότι «πρέπει, όμως, να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι. Ο φασισμός, είτε κόκκινος είτε μαύρος, είναι φασισμός και τα άκρα είναι άκρα. Όλα αυτά που γίνονται είναι καταδικαστέα απ’ όπου κι αν προέρχονται».

«Όσα βλέπουμε τον τελευταίο καιρό είναι ντροπή για την αξιοπιστία της χώρας. Οι κυβερνητικοί εταίροι μας έχουν κάνει διεθνώς ρεζίλι. Από την μία δηλώνουν δημόσια ότι θα πάνε χέρι-χέρι μέχρι τέλους και από την άλλη οι ΑΝΕΛ ανακοινώνουν επίσημα ότι υπό προϋποθέσεις θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση.

Όλο αυτό προβάλλει μια εικόνα εξωφρενική! Οι άνθρωποι που δεν ντρέπονται γιατί άλλαξαν όλα όσα είχαν πει τώρα εμπαίζουν τον κόσμο. Δεν είναι μόνο ασόβαροι αλλά και επικίνδυνοι!», σχολίασε ο Κ.Γκιουλέκας.

Loading