Γ. Βρούτσης: «Υποκριτικό να μιλά η Αχτσιόγλου για αυξήσεις μισθών»

Έντονη κριτική στην υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ασκεί ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Βρούτσης.

propoli

«Είναι άκρως υποκριτικό να μιλά η κ. Αχτσιόγλου για αυξήσεις μισθών, την ώρα που με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργηθεί η γενιά των φτωχών εργαζομένων με μισθό 320 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Κυκλάδων.

Η δήλωση που έκανε ο Γ. Βρούτσης για την Έφη Αχτσιόγλου:

«Από το βήμα της ΓΣΕΕ η κ. Αχτσιόγλου υποσχέθηκε ξανά αύξηση του κατώτατου μισθού -όχι στα 751 ευρώ όπως υπόσχονταν ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά εξαπατώντας τους εργαζόμενους- αλλά αόριστα ως προς τον χρόνο υλοποίησης του μέτρου και το ύψος του μισθού.

Για ακόμη μια φορά, απέφυγε  να εξηγήσει γιατί δεν εφάρμοσε -όπως ήταν υποχρεωμένη από τον Φεβρουάριο του 2018- το Ν.4172/2013 που είναι σε ισχύ και περιγράφει με ακρίβεια το πλαίσιο, το χρονοδιάγραμμα  και τη διαδικασία για την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Είναι τραγικό και άκρως υποκριτικό από μέρους της να μιλά για αυξήσεις μισθών, την ώρα που με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργηθεί η γενιά των φτωχών εργαζομένων με μισθό 320 ευρώ για το 1/3 των εργαζομένων της χώρας και ταυτόχρονα έχει ήδη ψηφίσει τη μείωση του αφορολογήτου με αποτέλεσμα 2,1 εκατ. μισθωτοί εργαζόμενοι να χάσουν περίπου έναν ολόκληρο μισθό!».

Loading