INTIME

Διέγραψε τον Παπαχριστόπουλο ο Καμμένος (pic)

Όπως είχε τονίσει από το πρωί μέσω ανάρτησής του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και κατά την έναρξη της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Πάνος Καμμένος διέγραψε τελικά τον βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο.

propoli

Λίγες ώρες νωρίτερα από την ομιλία του στη Βουλή, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας σε δημοσιογράφους στο εντευκτήριο, τόνισε ότι θα «καρατομήσει» τον βουλευτή του αν και γνωρίζει ότι μετά από αυτό θα διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Οι αποστάτες είναι αυτοί που θα έχουν βάρος στην συνείδησή τους από το γεγονός ότι 50 άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους» τόνισε συγκεκριμένα.

Τέλος ο ίδιος υποστήριξε ότι η διάλυση του κόμματός του προκλήθηκε από τις μεθοδεύσεις των Τσίπρα – Βούτση, ενώ προανήγγειλε ότι «από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει μια άγρια αντιπολίτευση».

Στο μεταξύ, στην επιστολή διαγραφής του Παπαχριστόπουλο αναφέρεται ότι «σας δηλώνω ότι ο βουλευτής, Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος, από σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2019, δεν ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία. Με εκτίμηση, Πάνος Καμμένος».

Loading