Δραγασάκης: «Το μέλλον θα είναι στα χέρια μας»

Αισιόδοξος ότι τον Αύγουστο ξεκινά μια νέα περίοδος για την Ελλάδα, και πως το μέλλον της θα είναι στα χέρια μας» εμφανίστηκε ο Γιάννης Δραγασάκης στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 90 χρόνων δράσης της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

propoli

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε ότι από εδώ και πέρα τον κύριο ρόλο στις εξελίξεις θα τον παίξουν πλέον οι δικές μας επιλογές, οι δικές μας αποφάσεις. «Βγαίνουμε από τα μνημόνια, όχι επειδή κάποιοι μας  “κάνουν χάρη”, αλλά επειδή ως κυβέρνηση και ως κοινωνία δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να βάλουμε τέλος σε μια επώδυνη ιστορική περίοδο» σημείωσε.

«Βγαίνουμε από τα μνημόνια με ισχυρά αποθέματα ασφάλειας»

Πρόσθεσε πως: «Βγαίνουμε από τα μνημόνια με ισχυρά αποθέματα ασφάλειας, με μια ρύθμιση του χρέους που αναμένεται να οριστικοποιηθεί έως τις 21 Ιουνίου και μια ολιστική στρατηγική ανάπτυξης για το μέλλον που αποτελεί το δικό μας σχέδιο για τη μετάβαση στη νέα εποχή».

Και κατέληξε εξηγώντας ότι η κοινωνία αλλά και οι ίδιες οι τράπεζες πλήρωσαν βαρύ τίμημα για τον εναγκαλισμό κατά το παρελθόν, του κομματικού συστήματος με μέσα ενημέρωσης, επιχειρηματικά συμφέροντα και τραπεζικά ιδρύματα.

Loading