INTIME

Δ. Καμμένος: «Θα κοιταχτώ στον καθρέφτη πριν ψηφίσω»

Μπορεί η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ κατά της κυβέρνησης να συζητείται και σήμερα στη Βουλή, ωστόσο εκτός από κάποιες ενδεχόμενες διαρροές είναι δύσκολο να προκαλέσει αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, καθώς για να συμβεί αυτό, οι ψήφοι πρέπει να φτάσουν τους 151.

propoli

Όπως προαναφέρθηκε ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαρροές με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο να μιλά σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ για το θέμα αυτό.

«Επιμένω ότι έχει γίνει ανταλλαγή ονόματος και χρέους. Εννοείται πως δεν πρέπει να δώσουμε εθνική οντότητα στους Σκοπιανούς. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας, όχι με την καρέκλα. Ο κ. Κοτζιάς δεν έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει τη σύμβαση. Η ημέρα είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Εγώ θα κοιταχτώ στον καθρέφτη πριν ψηφίσω. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα εθνικά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δ. Καμμένος.

Και πρόσθεσε πως «το άρθρο 6 της συμφωνίας απαγορεύει τις διαδηλώσεις; Θα έρθει κάποιος δηλαδή να μου αποτρέψει να βγω στο δρόμο  να διαδηλώσω που αλλάζουν την ιστορία; Απαγόρευση διαδηλώσεων είχαμε μόνο στη χούντα. Η σύμβαση είναι εθνικά επικίνδυνη. Δεσμεύει το κράτος, ο Κοτζιάς».

Loading