INTIME

Ελεύθερος με εγγύηση ο Μπαρμπαρούσης

Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους αποφάσισε να αφήσει σήμερα ο ανακριτής, τον μέχρι πρότινος βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές μετά την ομιλία του στην βουλή, όταν κάλεσε τις στρατιωτικές δυνάμεις να συλλάβουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καθώς επίσης και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν, αναφέρουν την εμφάνισή του τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, την απαγόρευση εξόδου από την χώρα και χρηματική εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ.

Πανηγυρισμοί έξω από το γραφείο του ανακριτή

Να σημειωθεί ότι στον προαύλιο χώρο έξω από το γραφείο του ανακριτή, είχαν συγκεντρωθεί και μερικές δεκάδες οπαδοί της Χρυσής Αυγής, ο οποίοι στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μπαρμπαρούσης μένει ελεύθερος ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Μάλιστα δεν έλειψε και η αρνητική προδιάθεση προς τους δημοσιογράφους στους οποίους κάποιοι φώναξαν: «Σας έτσουξε;».

Αντίθετα ο ίδιος ο Μπαρμπαρούσης κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο αρκέστηκε να δηλώσει απλά, πως «η Μακεδονία είναι ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει».

Loading