INTIME

Επίθεση Κατσίκη στη ΝΔ: «Δεν θα γίνουμε Σαμαράς, να ρίξουμε την κυβέρνηση»

Παρά την παραίνεση του Άδωνι Γεωργιάδη νωρίτερα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση και τόνισε ότι δεν πρόκειται να στηρίξει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

propoli

Μάλιστα σε κάποιο σημείο της ομιλίας του, ο Κ. Κατσίκης απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ υπογράμμισε ότι «δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση. Δεν μιμούμαστε τον Σαμαρά. Να τον χαίρεστε! Και εύχομαι να ζω όταν ο ιστορικός του μέλλοντος, αποκαλύψει για ποιο λόγο αυτόν που αποκαλούσατε τότε προδότη εσείς και το μητσοτακέικο αποδεχθήκατε την επιστροφή του στη ΝΔ. Τι ακριβώς ζητάτε τώρα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Να ρίξουμε την κυβέρνηση; Δεν θα την ρίξουμε».

Κάποια στιγμή, η Σοφία Βούλτεψη απευθυνόμενη στον κ. Κατσίκη του θύμισε πως ο πατέρας του ήταν βουλευτής με τον τελευταίο να απαντάει πως «ο πατέρας μου στήριζε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που την έριξε ο Σαμαράς και έρχεστε και μου λέτε ότι πρέπει να κάνουμε το ίδιο; Ντροπή σας! Δώσαμε όρκο στο Σύνταγμα να το τηρούμε μαζί με τους νόμους».

“Πρέπει να μάθει ο λαός τι σόι δεξιοί είστε”

Τέλος έκανε αναφορά και στην δεξιά πολιτική της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας, «γιατί τόσες διαφωνίες της κυβέρνησης, για διάφορα θέματα που είχαμε μέχρι σήμερα δεν καταβάλατε κάθε προσπάθεια να τις αποτρέψετε; Εμείς καταψηφίσαμε, εμείς στηλιτεύαμε και εσείς στηρίζατε ως στυλοβάτες τα νομοσχέδια. Γιατί δεν θέτατε τότε μομφή; Πρέπει να ακούσει ο ελληνικός λαός τι σόι δεξιοί είστε. Αυτοί που ψηφίσατε αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, ταυτότητα φύλου, σύμφωνο συμβίωσης. Καύση νεκρών και μουσουλμανικό τέμενος. Πρέπει να ξέρει ο λαός τι σόι δεξιοί είστε».

Loading