Επίθεση του Φίλιππου Σαχινίδη κατά Δημήτρη Παπαδημούλη

Για πρωτοφανή υποκρισία κατηγορεί τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλη ο Τομεάρχης Οικονομικών του ΚΙΝΑΛ Φιλ. Σαχινίδης χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει το λόγο αυτής της επίθεσης. 

propoli

Σε ανακοίνωση του ο κ. Σαχινίδης εγκαλεί τον Δ. Παπαδημούλη ότι “ακόμη και τώρα προσπαθεί να συγκαλύψει τις ευθύνες τις ΝΔ για τα ελλείμματα και το χρέος και για το ότι οδήγησε τη χώρα στη μεγαλύτερη κρίση που γνώρισε στη νεότερη ιστορία της. Όταν δε έπρεπε να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση της κρίσης έτρεχε με την παράταξη του στις πλατείες με τους οπαδούς των Ζαππείων και τους Χρυσαυγίτες”.

Πάντως σε δηλώσεις του χθες Πέμπτη, ο Δ. Παπαδημούλης σχολίασε με ανάρτηση του στο Twitter την ανακοίνωση της Κομισιόν στην οποία αναφερόταν ότι «δεν έχουν διαπιστωθεί ατασθαλίες στα κονδύλια για τη σίτιση μεταναστών».

«Ένα ηχηρό φρένο σε όσους μέσα στην χώρα, ΝΔ και φιλικά της ΜΜΕ, έσπευσαν να προκαταλάβουν και να δημιουργήσουν παραπλανητικές εντυπώσεις. Ας μη κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια!», έγραφε στο σχόλιο του κ. Παπαδημούλης.

Loading