INTIME

Απίστευτο επεισόδιο Θεοδωράκη – Μάρκου στη Βουλή (vd)

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος είχε φραστικό επεισόδιο με την Κατερίνα Μάρκου.

propoli

Την ώρα που ο επικεφαλής του Ποταμιού ήταν στο βήμα, η πρώην βουλευτής του κόμματος –και νυν της ΝΔ- παρενέβη λέγοντάς του «Αυτά να πας να τα πεις στη Θεσσαλονίκη!».

Θεοδωράκης: «Πάρτε τις γόβες σας και πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη»

Το σχόλιο της κ. Μάρκου προκάλεσε την αντίδραση του κ. Θεοδωράκη, ο οποίος της είπε από το βήμα της βουλής: «Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φθάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, είναι γνωστό… Δε σας έχουν φωτογραφίσει ποτέ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, αλλά μόνο στα σαλόνια. Να τους χαίρεστε τους νέους σας συμμάχους και να τη χαίρεστε… Πάρτε τις γόβες σας και πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη για να ακούσετε τον κόσμο».

Δείτε το ξέσπασμα του Σταύρου Θεοδωράκη:

Μάρκου: «Χρήσιμος ηλίθιος ο Θεοδωράκης, ξεπουλάει την ιστορία»

Λίγο αργότερα και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διευκρίνισε σε ανάρτησή της τι είπε στον επικεφαλής του Ποταμιού:

«Είπα στον κ. Θεοδωράκη, πως ξεπουλάει την ιστορία της πατρίδας μας, πως είναι ο “χρήσιμος ηλίθιος” μιας και οι ΑΝΕΛ ψηφίζουν όχι για το Σκοπιανό και το Ποτάμι λέει “ναι”».

Loading