INTIME

Ε. Αχτσιόγλου: «Έχω σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο!» (vd)

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου, καθώς δήλωσε σε συνέντευξή της πως βρίσκεται σε σχέση με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών, Δημήτρη Τζανακόπουλο!

propoli

Ένα διαφορετικό και πιο χαλαρό πρόσωπό της αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Εφη Αχτσιόγλου. Τόσο χαλαρό που για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημοσίως τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Η υπουργός Εργασίας και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σ’ αυτήν την προεκλογική περίοδο κλήθηκε να απαντήσει σε διαφορετικού τύπου ερωτήσεις με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα έκανε σχέση με πολιτική είπε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι έχει σχέση με πολιτικό και όταν ήρθε και η διευκρινιστική ερώτηση…αποκαλύφθηκε: «Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο; Υποψηφιότητα στην Α’ Αθηνών. Δύναμη».

Δείτε την αποκάλυψη στο 1:50 του παρακάτω βίντεο:

4' και 21'' με την Έφη Αχτσιόγλου

Αιφνιδιάσαμε την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης & υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou, και της ζητήσαμε να απαντήσει σε μερικές κρίσιμες ερωτήσεις!

Gepostet von RISE TV am Mittwoch, 26. Juni 2019

Loading