INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

«Η συμπεριφορά Καμμένου στο Σκοπιανό είναι η απόλυτη τρέλα»

Για μία σειρά σημαντικών θεμάτων της επικαιρότητας όπως η συμφωνία για το Σκοπιανό, η στάση του Πάνου Καμμένου αλλά και οι αποχωρήσεις στελεχών του μίλησε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

propoli

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε αρχικά στο Σκοπιανό και τη στάση του Πάνου Καμμένου που απειλεί με καταψήφιση της συμφωνίας.

«Είναι η απόλυτη τρέλα η συμπεριφορά του Καμμένου γύρω από το Σκοπιανό. Πότε περιμένει να ρίξει την Κυβέρνηση; Όταν θα έχουμε γίνει ρεντίκολο στην διεθνή κοινότητα; Έχω κάνει λίγη παρέα με τον Τσίπρα και θεωρώ ότι δεν θέλει να πάρει όλη την προδοσία στην Κυβέρνηση, θέλει να αφήσει να έρθει ο Μητσοτάκης για να την υπερασπιστεί και να την ψηφίσει στην Βουλή μαζί με την Γεννηματά».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στις… εξόδους βουλευτών όπως αυτή που φημολογείται και για τον Γιάννη Σαρίδη.

«Μέσα στο σχέδιο αυτό θεωρούν ότι καλό για το γκρέμισμα ενός κόμματος που έχει συνέπεια και εντιμότητα, όπως η Ένωση Κεντρώων, είναι να φυλλορροούν οι βουλευτές, γι΄ αυτό «παίρνουν» και βουλευτές και στήνουν σκηνικό του ‘65 με την αποστασία. Οι τρεις βουλευτές μου που έχουν φύγει βρέθηκαν ένας στο ΠΑΣΟΚ, ένας στον ΣΥΡΙΖΑ και ένας στην ΝΔ κι όλοι έλεγαν ότι ήταν ανοργάνωτο το κόμμα. Όμως φαίνεται ότι είχαν έρθει στο κόμμα τυχοδιωκτικά και καιροσκοπικά, για να πάνε αλλού».

 

 

Loading