INTIME

«Η ELFE εξυπηρετεί το χρέος της στη ΔΕΠΑ»

Του Γιάννη Συμεωνίδη

propoli

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις διαβεβαιώνουν το Politik ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πάρει καμία απόφαση για εκλογές ούτε τη 10η Μαρτίου ούτε το Μάιο, αλλά κι ούτε είναι βέβαιο ότι θα προκηρυχθούν στο συνταγματικώς προβλεπόμενο χρόνο του Οκτωβρίου.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν, μάλιστα, πως το ακανθώδες ζήτημα της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών μπορεί να αποτελέσει ατού για την κυβέρνηση στην περίπτωση που πάνε όλα καλά για τους ίδιους στην ελληνική Βουλή κι αυτό γιατί πιστεύουν ότι ακόμα κι εκείνοι που εναντιώνονται στη Συμφωνία θα διαπιστώσουν στους μήνες που θα ακολουθήσουν ότι δεν είναι προδοτική ούτε δίνει πατήματα στον όποιο αλυτρωτισμό των γειτόνων.

Ακόμα και οι Μακεδόνες έχουν κουραστεί από αυτήν την ιστορία”, μας λένε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την υπόθεση Πετσίτη, οι ίδιες πηγές αναρωτιούνται ποιο είναι το σκάνδαλο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σημειώνουν πως ο Νίκος Παππάς έχει απομακρύνει τον Μανώλη Πετσίτη από το περιβάλλον του από την πρώτη στιγμή που ο τελευταίος άρχισε να χρησιμοποιεί το όνομα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής προκειμένου να κάνει “μπίζνες”, ενώ σημειώνουν πως το χρέος της ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ γιγαντώθηκε επί ΝΔ, αν και σημειώνουν πως σήμερα εξυπηρετείται κανονικώς, έστω και με μεταχρονολογημένες επιταγές.

Ο κ. Πετσίτης υποτίθεται πως λειτουργούσε εν ονόματι του κ. Παππά στον Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά και στο ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου όταν αυτοί οι δύο σταθμοί επιτίθενταν σφοδρώς στην κυβέρνηση και ιδίως στον υπουργό την εποχή της προκήρυξης των τηλεοπτικών αδειών”, αναφέρουν με νόημα.

Από εκεί και πέρα, στο Μαξίμου συνεχίζουν να αποκαλούν επιτυχημένη την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη μολονότι το Παλέ Ντε Σπορ δεν ήταν γεμάτο, κάνοντας λόγο για μόλις μερικές εκατοντάδες που συγκεντρώθηκαν να αντιδιαδηλώσουν έξω από αυτό.

Μήνυμα σε ΣΚΑΙ

Σε σχέση, εξάλλου, με τη βομβιστική επίθεση στο ΣΚΑΙ την καταδικάζουν απεριφράστως, αλλά δηλώνουν πως δεν θα ανεχθούν καμία προσπάθεια του μιντιακού ομίλου να αποδώσει ευθύνη γι’ αυτήν στην ίδια την κυβέρνηση.

Το ότι δεν στέλνουμε υπουργούς και βουλευτές μας στο ΣΚΑΙ δεν σημαίνει πως στηρίζουμε τη χρήση βίας σε βάρος των εργαζομένων του”, προσθέτουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Loading