«Θα διαψευστούν όσοι επένδυσαν στην καταστροφή»

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας από την 3η Summit πως θα διαψευστούν όσοι επένδυσαν στην καταστροφή.

propoli

Από το βήμα της τρίτης συνόδου της Θεσσαλονίκης που διοργανώνει η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο πρωθυπουργός επισήμανε πως η προοπτική της συνανάπτυξης και της συνεργασίας με τις βαλκανικές χώρες είναι η προοπτική του μέλλοντος για την ανασυγκρότηση της Βορείου Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης.

Σημείωσε δε ότι φέτος η χαρά του είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί, όπως σημείωσε, «το τοπίο γύρω μας είναι πολύ διαφορετικό και πολύ πιο φωτεινό», προσθέτοντας πως «οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν».

«Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες»

Επίσης έκανε λόγο για ιδιαίτερα θετικά νέα από τις Βρυξέλλες, σημειώνοντας πως όσοι είχαν επενδύσει στην καταστροφολογία και στην περικοπή των συντάξεων θα διαψευστούν, προαναγγέλλοντας μέτρα σημαντικών και αναγκαίων ελαφρύνσεων στον προϋπολογισμό του 2019.

«Όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί τα νέα από τις Βρυξέλλες είναι ιδιαίτερα θετικά και κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Euro working Group», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας. «Συνεπώς», σχολίασε, «φοβάμαι ότι για μια ακόμη φορά θα διαψευστούν όσοι είχαν επενδύσει στη καταστροφή και προεξοφλούσαν την περικοπή των συντάξεων, αλλά και όσοι προεξοφλούσαν ότι δε θα υλοποιηθούν τα μέτρα που εξήγγειλα στη φετινή ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, από αυτή εδώ την αίθουσα».

 

Loading