INTIME

Θεοδωράκης: «Δε θα μας διαλύσουν το Κίνημα»

Για προδοσία πρώην βουλευτών του και συνεργατών του στο Ποτάμι αλλά και για ένα Κίνημα που δεν πρόκειται να διαλυθεί μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

propoli

Ο επικεφαλής του Ποταμιού παραχώρησε συνέντευξη στο LIFO και αρχικά αναφέρθηκε στη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

«Διέλυσαν την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, δεν διέλυσαν το Κίνημα μας. Ναι, τα προβεβλημένα στελέχη είναι πάντα οι βουλευτές. Και εκεί είναι αλήθεια ότι προδοθήκαμε».

Εν συνεχεία στράφηκε κατά των βουλευτών του που αποχώρησαν και οι οποίοι κατά τον ίδιο είχαν συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό να αλλάξουν… στρατόπεδο.

«Οι κ.κ Αμυράς, Ψαριανός και Δανέλλης αποχώρησαν με πρόσχημα τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά ήταν ήδη ενταγμένοι στους σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Δανέλλης υπογράφει ήδη ερωτήσεις μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις έφυγε από το Ποτάμι πήγε και κατέθεσε ερώτηση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι Αμυράς – Ψαριανός είπαν ότι είναι στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας για ό, τι χρειαστεί. Θα πάνε τώρα; Θα πάνε σε έναν μήνα; Θα πάνε σε δύο; Τι σημασία έχει; Άλλωστε βγήκαν ήδη οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας και τους καλωσόρισαν» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Loading