INTIME

Θεοδωράκης: «Η αντίθεσή μας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα όσα έγιναν επί ΝΔ – ΠΑΣΟΚ»

Την ανάγκη να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση στην υπόθεση της Novartis επεσήμανε από τον Βόλο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

propoli

«ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ανοίξουν ξανά τα λεξικά και να μάθουν τι σημαίνει Δικαιοσύνη. Να πάψουν να παρεμβαίνουν, να πάψουν να πιέζουν, να πάψουν τα προκαταλαμβάνουν τις αποφάσεις της. Το σκάνδαλο Novartis πρέπει να διαλευκανθεί. Όχι όπως συμφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε όπως συμφέρει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

Την απάντηση αυτή έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους του Βόλου για την υπόθεση Novartis και πρόσθεσε: «Η αντίθεσή μας στα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα όσα έγιναν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το πάρτι με τις φαρμακευτικές δαπάνες στα χρόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να ξεχαστεί. Σπαταλήθηκαν δισεκατομμύρια και κάποιοι έχουν την ευθύνη. Είτε επειδή δεν το απέτρεψαν είτε επειδή συμμετείχαν στο φαγοπότι. Το Ποτάμι θα μελετήσει το αίτημα των δικαστών προς τη Βουλή και θα τοποθετηθεί χωρίς αφορισμούς και μικροπολιτική διάθεση».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζοντας την πανελλήνια περιοδεία του μίλησε το βράδυ της Δευτέρας σε πολίτες του Βόλου παρουσία και του υποψήφιου δημάρχου Απόστολου Παπαδούλη. Στην εκδήλωση μίλησαν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Παντελής Αβραμίδης, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Θεόδωρος Τσίκας και Θανάσης Χειμωνάς.

Ορισμένες από τις επισημάνσεις του επικεφαλής του Ποταμιού:

– Το Ποτάμι καλεί του πολίτες να καταδικάσουν την αναποτελεσματικότητα και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να μην δώσουν λευκή επιταγή στους υπουργούς του παρελθόντος.

– Εμείς δεν είμαστε ντεμί-Ευρωπαίοι, όπως είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα μιλάνε για την Ευρώπη, ενώ μέχρι προχθές μας έλεγαν να πάμε με τους Ρώσους, με τη Βενεζουέλα, με την Κίνα, με το Ιράν. Ή όπως είναι η ΝΔ που διαφωνεί με την πολιτική της Ε.Ε στα Βαλκάνια, με την πολιτική του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια.

– Θα στείλουμε στην Ευρώπη ανθρώπους που φημίζονται μόνο τις επιδόσεις τους στην υποκριτική και στο ποδόσφαιρο; Ή θα στείλουμε ανθρώπους που πιστεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης και θα αγωνιστούν την επόμενη 5ετία για να το πετύχουμε;

Loading