INTIME

Θεοδωράκης: Οι πολίτες θέλουν ένα πολιτικό σύστημα χωρίς ρουσφέτια

«Οι πολίτες θέλουν ένα πολιτικό σύστημα καθαρό, χωρίς ρουσφέτια και παραγοντισμό. Τα παιδιά να προχωράνε με τις ικανότητές τους, με αξιοκρατία και αξιολόγηση», είπε, μεταξύ άλλων, ο Σταυρός Θεοδωράκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

propoli

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε πως η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει πολλά εάν δεν είναι ένας παραμελημένος του ευρωπαϊκού ορίζοντα, αλλά γίνει πυλώνας στον ευρωπαϊκό κόσμο. Ζήτησε από τους πολίτες να μην αφήσουν μόνο του το Ποτάμι στις εκλογές και να στηρίξουν τα πρόσωπα του, τις ιδέες του και την καθαρότητα του.

«Η πολιτική δεν είναι καριέρα, αλλά θητεία με χρόνο που δεν μπορεί να ξεπερνάει το 10-12 χρόνια», επέμεινε, «γιατί αλλιώς η επόμενη γενιά στερείται τη θέση που εσύ καταλαμβάνεις».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, μίλησε για το παρελθόν και το μέλλον, τόσο του Κινήματος, όσο και της ζωής του. Χαρακτήρισε «πολιτικό θαύμα» το Ποτάμι και απάντησε σε ερωτήσεις για την Κρήτη, τις σχέσεις του με την εκκλησία, την κάνναβη, τις γυναίκες, τα βιβλία, τα δάνεια των κομμάτων, τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Loading