INTIME

Θεοδωράκης: «Υπάρχει ένα 10% που παρακολουθεί το Ποτάμι»

Στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την Καλαμάτα όπου βρίσκεται.

propoli

«Είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε έξω από το κουτοπόνηρο παιχνίδι των κομμάτων» τόνισε συγκεκριμένα, ο Στ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στην απόφαση του κόμματος να μην δοθούν χρίσματα σε δήμους και περιφέρειες.

Στο ίδιο πλαίσιο μιλώντας για το πολιτικό διεκύβευμα των ευρωεκλογών και το μήνυμα των δύο μεγάλων κομμάτων που ισχυρίζονται ότι ψήφος στο Ποτάμι είναι μια χαμένη ψήφος τόνισε: «Γιατί πρέπει κάποιος να αρνηθεί τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να ενταχθεί στους σχεδιασμούς των πρώην υπουργών της Δεξιάς;». Επίσης συμπλήρωσε ότι μπορεί κάποιος να πει όχι στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ψηφίζοντας Ποτάμι, αφού αυτή θα είναι «μια λογική, προοδευτική ψήφος χωρίς να δοθεί λευκή επιταγή στους υπουργούς που κυβέρνησαν τη χώρα σε εποχές που έφερε πιο κοντά τη χρεοκοπία».

Σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι «παρουσιάζουν ελλιπή εικόνα καθώς αποτυπώνουν ένα μικρό μέρος της κοινωνίας καθώς η κύρια δύναμη του Ποταμιού που δεν καταγράφεται κρύβεται στη μεγάλη δεξαμενή των αναποφάσιστων. «Υπάρχει ένα 10% της κοινωνίας που παρακολουθεί το Ποτάμι και είναι κοντά του» τόνισε συγκεκριμένα.

Loading