ΙΝΤΙΜΕ

Θεοδωράκης: «Όσοι έφυγαν να επιστρέψουν τις έδρες τους»

Το αίτημα ώστε να επιστρέψουν τις έδρες τους στο Ποτάμι όσοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το κόμμα, απηύθυνε ο επικεφαλής, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Beyond.

propoli

«Δεν θα γίνω αστυνόμος της συνείδησής τους. Οι ίδιοι πρέπει να σκεφτούν τι τραύμα έχουν προκαλέσει στο Ποτάμι» τόνισε συγκεκριμένα ο Στ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε πως οι  «κ. Ψαριανός και Αμυράς, έφυγαν από το Ποτάμι κατ’ εντολή της ΝΔ. Το είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού ότι πιέζονται από τη ΝΔ για να φύγουν από το Κίνημά μας».

Ενώ για την περίπτωση του Σπ. Δανέλλη συμπλήρωσε πως «και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντίστοιχες κινήσεις. Ο κ. Δανέλλης διαφοροποιήθηκε από το Ποτάμι, κατ’ εντολή του κυβερνώντος κόμματος».

Σε ερώτηση για το κλίμα που υπήρχε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν τις αποχωρήσεις ο Στ. Θεοδωράκης είπε ότι «υπήρχαν διαφωνίες αλλά ήταν ξαφνικό το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές αποφάσισαν να την διαλύσουν» ενώ υπογράμμισε ότι οι ίδιοι βουλευτές πριν από λίγες ημέρες, έδιναν διαβεβαιώσεις παρουσία και άλλων βουλευτών για το αντίθετο.

Τέλος αναφορικά με τη στάση της ΝΔ τόνισε ότι «με ξάφνιασε πολύ ο κ. Χατζηδάκης που παρόλο το φιλελεύθερο και προοδευτικό προφίλ του βγήκε αμέσως μετά την ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών του Ποταμιού να τους δώσει θέσεις στη ΝΔ. Είναι δημόσια προσβολή η στάση της ΝΔ, νομιμοποιεί τις αποστασίες βουλευτών».

Loading