Κίνημα Αλλαγής: «Ο Τσίπρας, όταν μιλά για λαϊκισμό, να κοιτάζει τον καθρέφτη»

Πυρά κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, κατηγορώντας τον για λαϊκισμό και απαντώντας στα αρνητικά σχόλιά του για την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

propoli

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει:

«Το Μαξίμου βγάζει non paper κατά της κ. Γεννηματά, για να καλύψει το paper Tσίπρα. Τη συνέντευξη του στους FT όπου είπε ναι σε όλα στην κ.Μέρκελ και για το προσφυγικό, σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια του για την κ. Γεννηματά στη συνάντηση των   Ευρωπαίων Σοσιαλιστών , είναι σαφές ότι τον ενόχλησε η στάση της, ότι δεν δέχεται υποδείξεις, κάτι που στο PES γνωρίζουν από την ίδια.

Ο κ. Τσίπρας όταν μιλά για λαϊκισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει τον καθρέφτη του.

Όταν μιλά για εθνικισμό δεν έχει παρά να κοιτάξει δίπλα του,  τον συγκυβερνήτη του, κ.Καμμένο.

Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Εθνικής».

«Από το “Go back κυρία Μέρκελ” στο “ό,τι θέλει η κυρία Μέρκελ»

Εντωμεταξύ, νωρίτερα το Κίνημα Αλλαγής είχε εκδώσει και άλλη ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού, αυτή τη φορά με αφορμή το μεταναστευτικό:

«Ο κ. Τσίπρας δηλώνει έτοιμος να υπογράψει συμφωνία με την κα Μέρκελ για την “επιστροφή” προσφύγων που ζητούν άσυλο στη  Γερμανία, σε βάρος της χώρας μας αλλά και των προσφύγων.

Ο κ. Τσίπρας οπισθοχωρεί ατάκτως σε όσα δήλωνε μέχρι πρόσφατα για ανάγκη αλλαγής του Κανονισμού Δουβλίνο παρατείνοντας τον εγκλωβισμό των προσφύγων σε ασφυκτικές συνθήκες όπως αυτές της Μόριας των έξι μέχρι σήμερα νεκρών.

Εξόφληση γραμματίων, με ό,τι του ζητηθεί.

Ανθρωπιστικά απαράδεκτη και πολλαπλώς επικίνδυνη ενέργεια».

Loading