Κακλαμάνης για εξεταστική στην υγεία: « Δεν έχω δει μέχρι στιγμής να υπάρχει ποινική ευθύνη»

«Εγώ παρακολούθησα τις εργασίες της εξεταστικής μέσω του εσωτερικού κυκλώματος της βουλής. Δεν αντιλήφθηκα που υπάρχει ποινική ευθύνη» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, σχετικά με την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στον τομέα της υγείας.

propoli

Ερωτηθείς ο κ. Κακλαμάνης αν ο λόγος που δεν υπάρχει και το δικό του όνομα στο πόρισμα, καθώς έχει διατελέσει υπουργός Υγείας, είναι ότι βρίσκεται κοντά στον Κώστα Καραμανλή και απάντησε: «Αυτά είναι αστειότητες. Ελέγχθηκε εξονυχιστικά και η δική μου διετία στο υπουργείο Υγείας. Εξονυχιστικά. Απλά δεν βρέθηκε κάτι στο οποίο να  μπορούν να στηριχθούν».

Όσον αφορά στο αν βρέθηκε κάτι για τα πρόσωπα που εμπλέκονται, και είπε: «Για να μην μείνει καμία σκιά. Εγώ περιμένω να δω τα πορίσματα όχι της εξεταστικής αλλά της  πλειοψηφίας γιατί δεν θα υπάρχει ένα πόρισμα όπως αντιλαμβάνεστε. Να δω τι ακριβώς γράφει γιατί εγώ παρακολούθησα τις εργασίες της εξεταστικής μέσω του εσωτερικού κυκλώματος της βουλής. Δεν αντιλήφθηκα που υπάρχει ποινική ευθύνη. Ποινική ευθύνη μέχρι στιγμής εγώ δεν έχω δει να υπάρχει πουθενά».

Loading