Κακλαμάνης: «Πρωθυπουργός Μητσοτάκης χωρίς “δεκανίκια”»

Την αισιοδοξία του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ όχι μόνο θα νικήσουν τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και πως θα εξασφαλίσουν την αυτοδυναμία, εκφράζει ο Νικήτας Κακλαμάνης.

propoli

«Το αποτέλεσμα θα εκπλήξει και θα οδηγήσει τους σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα στο κενό», υποστηρίζει στο «Έθνος» ο βουλευτής Α’ Αθήνας και αντιπρόεδρος της Βουλής, αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ενώ ανάλογη είναι και η εκτίμησή του για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, για τις οποίες προβλέπει πως «η ήττα των συνδυασμών του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκκωφαντική».

Μάλιστα, αναφερόμενος στις βουλευτικής εκλογές, σημείωσε ότι στρατηγική της ΝΔ είναι «η αμφίπλευρη διεύρυνση τόσο προς τον κεντρώο χώρο, όσο και προς τον χώρο της πατριωτικής Δεξιάς (…) σε επίπεδο κοινωνίας» η οποία, όπως αναφέρει, θα εκλέξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό «χωρίς “δεκανίκια”, δηλαδή με αυτοδύναμη κυβέρνηση».

«Καρφιά» για Α’ κατοικία και υποψηφιότητα Κόκκαλη

Όσον αφορά την προστασία της πρώτης κατοικίας, ο Νικήτας Κακλαμάνης σημειώνει ότι το νομοσχέδιο είναι χειρότερο από το ισχύον προστατευτικό καθεστώς και ήρθε με καθυστέρηση τεσσάρων χρόνων, ενώ για τις 120 δόσεις αναφέρει ότι ήταν θέση της ΝΔ και δέσμευση του Κ. Μητσοτάκη εδώ και δύο χρόνια.

Τέλος, σχολιάζοντας την επιλογή του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κακλαμάνης αναρωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν να ισχύει η ρήση του κ. Τσίπρα “είστε το κόμμα των ελίτ (ΝΔ) και εμείς το κόμμα των φτωχών”».

Loading