INTIME

Δημήτρης Καμμένος: «Άργησε ο κ. Λαζαρίδης, Συριζαίος ο Παπαχριστόπουλος»

Σε λάθος χρονικό σημείο προχώρησε στην ανεξαρτητοποίησή του ο Γιώργος Λαζαρίδης, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Καμμένος.

propoli

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που είχε διαγραφεί από τον Πάνο Καμμένο προ ολίγων ημερών τόνισε στον Real fm, ότι ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης θα έπρεπε να αντιδράσει κατά την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και όχι μετά την υπογραφή των Πρεσπών.

«Είναι μια μέρα αργότερα από το κανονικό. Θα έπρεπε εκείνο το βράδυ να μην υποκύψει, όπως εγώ, στον ατεκμηρίωτο ψυχολογικό εκβιασμό που δεχθήκαμε και να ψηφίσει υπέρ της πρότασης κατά του Κοτζιά να πάει να υπογράψει στις Πρέσπες. Τώρα η υπογραφή έπεσε. Δεν τον κατηγορώ τον κ. Λαζαρίδη, αλλά νομίζω ότι άργησε. Το πολιτικό μήνυμά του το περνάει βέβαια, αλλά άργησε, το λέω φιλικά…», σχολίασε ο κ. Καμμένος.

«Δεν επηρέασα κανέναν»

Παράλληλα, αρνήθηκε ότι ο ίδιος επιχείρησε να επηρεάσει και άλλους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δηλώνοντας: «Δεν επηρέασα κανέναν και δεν έχω σχέση με κανέναν, πέραν του τυπικού. Την επομένη της διαφωνίας και της διαγραφής μου κανένας συνάδελφος δεν με πήρε τηλέφωνο να δει τι κάνω, ούτε μου μιλάνε στη βουλή, κοιτάνε κάτω όταν περνούν δίπλα μου. Εγώ γιατί να επηρεάσω κάποιον;».

«Συριζαίος ο Παπαχριστόπουλος»

Εντύπωση προκάλεσε, εξάλλου, το σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Καμμένος για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε υποστηρίξει πως η διαγραφή Καμμένου δεν ήταν απώλεια για το κόμμα.

«Ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι Συριζαίος. Οι Συριζαίοι τι να πουν ότι με έχασαν; Από πού να χάσουν οι Συριζαίοι;», είπε με νόημα και πρόσθεσε:

«Κυκλοφορεί με την Αυγή στην κωλότσεπη και βάζει και το logo για να φαίνεται, ώστε να μην μπερδευτούμε ότι έχει το ‘Φως’ του Ολυμπιακού και δεν ξέρουμε τι εφημερίδα κουβαλάει επάνω του».

Loading