Καραμανλής: «Λύγισαν στο Σκοπιανό, ώστε να πάρουν κάτι για το χρέος»

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση έσπευσε να φέρει τη συμφωνία με την πΓΔΜ προκειμένου να λάβει οικονομικά οφέλη για το ελληνικό χρέος, εξέφρασε ο τομεάρχης, Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας σήμερα σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

propoli

«Κάτι θα πάρουν, γι’ αυτό και λύγισαν στο θέμα με την πΓΔΜ, εντός τριμήνου. Θα δούμε όμως τι θα πάρουν. Έγινε αυτό το παζάρι κεκλεισμένων των θυρών» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, ενόψει του σημερινού κρίσιμου Eurogroup και πρόσθεσε ότι με «τη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Τσίπρας χαρίζει στα Σκόπια, γλώσσα, ταυτότητα και εθνότητα, στοιχεία που δεν είχαν ξανασυζητηθεί ποτέ άλλοτε στο παρελθόν».

“Η ΝΔ ποτέ δεν υποκίνησε καμιά διαμαρτυρία”

Επίσης υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός θέλει να πάει σε εκλογές με το αφήγημα ότι έλυσε το ζήτημα με τους βόρειους γείτονες μετά από 30 χρόνια, ενώ παράλληλα έβγαλε και τη χώρα από τα μνημόνια.  Ωστόσο «άλλο να δανειστούμε πιο ακριβά, άλλο να δανειστούμε πέντε φορές πάνω, υπάρχει κι ένα όριο» σημείωσε ο Κ. Καραμανλής για την έξοδο στις αγορές.

Επιπλέον απαντώντας στις κυβερνητικές κατηγορίες, ο βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση ποτέ δεν υποκίνησε καμιά διαμαρτυρία, προσθέτοντας παράλληλα πως έχει σημασία ο εμπαιγμός της κοινωνίας, ενώ επίσης τόνισε πως  «η απειλή για την Ευρώπη είναι αντισυστημική δεξιά, με τις πράξεις τους οι Ευρωπαίοι αντί να επιλύουν ένα πρόβλημα το επιτείνουν» κατέληξε ο Κ. Καραμανλής αναφορικά με το θέμα της πολιτικής της ΕΕ στο προσφυγικό.

Loading