«Καρφί» Γεννηματά για Βενιζέλο: «Διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ»

Αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά τη χθεσινή οριστική ρήξη εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

propoli

«Λυπάμαι για την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση και για το κόμμα, αλλά και για τη χώρα», δήλωσε στις κάμερες η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, προσθέτοντας πως: «θα μπορούσε να προσφέρει πολλά από οποιαδήποτε θέση, οι απόντες από αυτή τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ερώτηση για το αν πρότεινε στον κ. Βενιζέλο να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, η ίδια απάντησε: «φυσικά, σε οποιαδήποτε Περιφέρεια ήθελε με σταυρό».

Η επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Φώφη Γεννηματά μάλιστα, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως: «σήμερα οι πολίτες θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση, είπε βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα και πρόσθεσε πως «στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το στόχο υπηρετώ με την επιλογή Καμίνη».

«Ανοίγουμε τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους», δήλωσε, αναφέροντας πως «τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις, τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ» και να αποτελέσουμε ανάχωμα στις πολιτικές της Δεξιάς.

Δείτε το βίντεο:

Gepostet von Fofi Gennimata am Sonntag, 2. Juni 2019

Loading