INTIME

Κεγκέρογλου: «Ο Καραμανλής στηρίζει την κυβέρνηση»

Την πεποίθηση ότι «υπάρχει άμεση και έμμεση στήριξη του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» εξέφρασε ο γραμματέας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στο ρ/σ 24/7 προσθέτοντας ότι «ίσως αυτός να είναι και ο συνδετικός κρίκος ενδεχόμενης συνεργασίας των δύο κομμάτων μετεκλογικά, με αφορμή την προεδρική εκλογή για παράδειγμα».

propoli

Επιπρόσθετα ο Β. Κεγκέρογλου σημείωσε ότι «ο Κ. Καραμανλής είναι ο υπαίτιος της κρίσης και δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη του. Υπάρχει λοιπόν, σοβαρό ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, με τη συμφωνία για την εκλογή προσώπου για την προεδρία της Δημοκρατίας και για να μην ανοίξουν θέματα σε εξεταστικές επιτροπές όπως λ.χ. για το τι συνέβη το πρώτο εξάμηνο του 2015 και το τρίτο μνημόνιο».

Επίσης σύμφωνα με τον γραμματέα της ΔΗΣΥ, «Παπαγγελόπουλος, Παπακώστα και Κόλλια, προέρχονται από την καραμανλική ΝΔ. Η κ. Παπακώστα για παράδειγμα το τι έχει σούρει στον Αλέξη Τσίπρα δεν περιγράφεται. Και μετά πάει μαζί του, γιατί είδε καρέκλα. Είναι η ξεφτίλα της πολιτικής αυτή», ενώ χαρακτήρισε επίορκους και προδότες όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως «έφυγαν με την αιτιολογία ότι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν μνημόνια και τελικά τα ψήφισαν. Έκαναν το αντίθετο από αυτό που έλεγαν. Το συνονθύλευμα νομής της εξουσίας περιλαμβάνει πρόσωπα από όλα τα κόμματα. Πρόσωπα που έφυγαν με φτηνές δικαιολογίες».

Loading