Κεφαλογιάννη: «Ήττα και όχι λύση η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ»

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τη συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ που υπογράφηκε από τους υπουργούς εξωτερικών Ελλάδας – ΠΓΔΜ στις Πρέσπες.

propoli

«Η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση. Δεν είναι λύση, είναι ήττα. Δημιουργεί περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα από όσα λύνει», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ στο Έθνος της Κυριακής.

Παράλληλα, σημείωσε ότι το κόμμα της δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία όταν θα έρθει προς επικύρωση στη Βουλή.

Ερωτηθείσα αν υπάρχουν περιθώρια ανατροπής της συμφωνίας, επεσήμανε ότι «όπως είναι δομημένη, με τον τρόπο που ήδη εφαρμόζεται, προκαλεί τετελεσμένα γεγονότα που είναι δύσκολο να ανατραπούν».

Ανοικτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το δήμο Αθηναίων

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων ή βουλευτής Α΄ Αθήνας, αλλά απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, δηλώνοντας πως η επιλογή της «είναι σταθερά δίπλα στους πολίτες της Αθήνας. Με διαρκείς παρεμβάσεις, θέσεις και συγκεκριμένα σχέδια για την πρωτεύουσα».

«Πυρά» Κεφαλογιάννη σε ΑΝΕΛ και αιχμές για Ποτάμι

Μεταξύ άλλων, η πρώην υπουργός κατηγόρησε τους ΑΝΕΛ για «πολιτικό αμοραλισμό», ενώ κάλεσε το Ποτάμι να ξεκαθαρίσει τη στάση του, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «δεν μπορείς να είσαι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα».

Loading